Afeccionats del Madrid interrompen la crònica de TV3 des de València

  • Insulten Víctor Patsi i s'hi encaren amb una actitud agressiva, enmig d'una entrevista

VilaWeb
Redacció
16.04.2014 - 16:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un dels periodistes de TV3 enviats a València per a la final de Copa, Víctor Patsi, no ha pogut fer en condicions la crònica per al ‘Telenotícies Migdia’. Ni tan solament l’ha poguda acabar. Feia un reportatge a la zona dels afeccionats del Reial Madrid i, mentre entrevistava un jove seguidor de l’Atlètic de Madrid, un grup de madridistes l’han interromput amb una actitud molt agressiva, encarant-s’hi i insultant-lo, tant a ell com l’entrevistat. Patsi ha hagut d’abaixar el micròfon i la càmera i ha acabat enregistrant a terra, i els peus de tots dos. Vegeu-ho en vídeo:

‘Arrenquem bé, acabarem malament’, avisa Patsi en veu en off pocs segons abans de la interrupció. Tot seguit pregunta al seguidor de l’Atlètic de Madrid quin equip vol que guanyi la final: ‘Vull que guanyi el Barcelona, sóc antimadridista’, diu ell. Aleshores és quan apareixen els seguidors del Madrid que comencen a etzibar-los insults i Patsi ha d’aturar la crònica, si no de gran per força. ‘L’entrevista s’ha acabat aquí’, confirma.

Incident semblant amb Luis Figo

Patsi ja va viure un incident semblant fa un mes, en el sorteig de la Champions, amb l’ex-futbolista portuguès Luis Figo, que es va negar a parlar per a les càmeres de TV3. ‘Jo no parlo per a mitjans de Barcelona’, va dir Figo, i el va deixar plantat, per bé que hi va continuar discutint fins i tot durant la crònica. Vegeu-ne aquest fragment en vídeo:

Figo va jugar al Barça entre el 1995 i el 2000, any en què va anar a jugar al Reial Madrid. Això va aixecar una gran polseguera, perquè poc abans havia promès que no ho faria mai.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any