L’ANC supera els 25.000 socis

  • L’allau d’inscripcions no s’atura: 1.887 persones s’han inscrit a l’entitat avui

VilaWeb
Redacció
20.03.2014 - 20:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de 25.000 persones ja són membres de ple dret de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Continua l’allau de nous socis a l’Assemblea Nacional Catalana, arran dels atacs rebuts. L’entitat ha fet públiques noves dades: des de divendres, quan es va publicar l’editorial de l’ABC demanant-ne la il·legalització i Juan Carlos Girauta va començar els insults, l’ANC ha tingut 3.687 noves altes de socis de ple dret, de les quals 1.200 es van formalitzar només ahir i 1.887 avui.

Informació relacionada: Com fer-se soci de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Entre aquests nous socis hi ha personalitats com el catedràtic de Columbia Xavier Sala i Martín, que s’acaba de donar d’alta de l’entitat arran de les amenaces. Ahir ho explicava així: ‘Que siguin acusats de colpistes i violents i amenaçats amb la presó ho trobo tan fora de lloc, tan bèstia i ridícul que vaig decidir de trencar la meva norma de no donar suport a grups d’aquests, vaig agafar els quatre euros i me’n vaig fer soci.’

També ho va fer Pilar Rahola, en directe a 8TV enmig d’un debat al programa ‘Migdia’. I aquestes últimes hores s’hi han afegit l’actor Juanjo Puigcorbé, el periodista Toni Soler i l’economista Germà Bel, entre més.

Més informació: Els partits fan pinya amb l’ANC, que rep una allau de nous socis pels atacs

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any