Tres-cents contes per a un tricentenari: Les set cabretes i el llop

  • VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre · Avui, les set cabretes i el llop

VilaWeb
Redacció
21.03.2014 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El llop, que és molt hàbil, es va empassar unes quantes clares d’ou per canviar-se la veu i es va enfarinar tot el cos per fer veure que tenia pèl blanc. D’aquesta manera es va fer passar per la mare de les set cabretes i va aconseguir que li obrissin la porta de casa. I, com us podeu imaginar, se les va menjar. Excepte una, la més petita, que es va poder amagar. I quan va tornar la mare només i en va trobar només una, ho va tenir clar: calia anar a buscar el llop per treure-li de la panxa les altres cabretes. Que si ho va aconseguir? Millor que us ho expliqui el el rondallaire Albert Estengre en el conte d’avui.

VilaWeb publica cada dia de l’any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo, i per a tots els públics, de la mà d’Albert Estengre. Podeu seguir i comentar els contes a les xarxes socials amb l’etiqueta #300contes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any