Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  17.03.2014  22:21

Joan Olivares i Sergi Torró, els 'sexduïts' de la Vall d'Albaida

Publiquen en el monogràfic 'Sexduïts i sexduïdes' nascut com a llibret de falla i editat ara en format llibre

Men?ame
 

'Sexduïts i sexduïdes' és un monogràfic literari que el poeta Lluís Roda va coordinar per a publicar-se en el llibret de la Falla Sagrada Família-Corea de Gandia d'enguany. Després de publicat, la qualitat literària i la peculiaritat del conjunt han despertat l'interés d'Edicions Bromera, qui l'ha editat com a llibre dins el seu catàleg.

El volum aplega textos de cinquanta-dos escriptors, dos dels quals de la nostra comarca: Joan Olivares i Sergi Torró. Els relats i els poemes estan lligats per la temàtica del sexe i la seducció, qüestions gens allunyades de la tradició fallera, segons afirma el propi Lluís Roda en la presentació del llibre, la portada del qual és obra de l'artista alcoià Antoni Miró.

A més dels dos valldalbaidins, els autors dels textos són Manel Alonso, Lluís Alpera, Montse Anfruns, Mari Carme Arnau, Josep Ballester, Pere Bessó, Francesc Bononad, Manolo Boronat, Núria Cadenes, Esperança Camps, Mercè Climent, Christelle Enguix, Josep Franco, Maria Fullana, Isabel Garcia i Canet, Marisol González, Marc Granell, Joan Josep Gregori i Berenguer, Ramon Guillem, Josep Igual, Manel Joan i Arinyó, Estel Julià, Josefina Llauradó, Susanna Lliberós, Vicenta Llorca, Josep Lozano, Joan-Carles Martí i Casanova, Dolors Miquel, Pasqual Molina, Anna Moner, Octavi Monsonís, Eusebi Morales, Vinyet Panyella, Teresa Pascual, Emili Piera, Josep Porcar, Begonya Pozo, Eduard Ramírez, Ramon Ramon, Isabel Robles, Lluís Roda, Josep Lluís Roig, Rosa Roig, Mari Carmen Sáez, Pasqual Sanchis, Encarna Sant-Celoni, Pau Sif, Pepa Úbeda, Francesc Viadel i Júlia Zabala.