Avui acaben les Festes de la Magdalena 2014

  • Si la pluja no ho impedeix, es durà a terme la jornada de cloenda del XXVI Festival de Música de Festa, la Desfilada Final de Festes, la Traca Final i el Magdalena Vítol!

VilaWeb
Redacció
05.03.2014 - 13:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Magdalena 2014 arriba al seu darrer dia. Avui diumenge es durà a terme la jornada de cloenda del XXVI Festival Internacional de Música de Festa, la Desfilada Final de Festes, la Traca Final i el Magdalena Vítol!

DIUMENGE 30/3

( 11:00) XXVI FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE FESTA . Jornada de Cloenda . CONCERT EXTRAORDINARI a la plaça Major amb l’actuació de totes les agrupacions participants al Festival i la BANDA MUNICIPAL DE CASTELLÓ .  ( Nota : En cas de condicions climatològiques adverses , el concert es celebrarà al Palau de la Festa ) .

( 12:00) XVIII ” DANSÀ INFANTIL DE MAGDALENA ” , que se celebrarà a l’Av Rei en Jaume I.

( 12:00) Cercavila a càrrec de xarangues pels principals carrers de la ciutat  .

13:00) INTERSOLFA . XXVI Festival Internacional de Música de Festa . Animació al Primer Molí (zona de ” mascletades “), partint de la Plaça Major , a càrrec de la agrupacions de BÒSNIA – HERCEGOVINA i ESLOVÀQUIA .

(13.30 ) Concurs de paelles a Sant Jaume de Fadrell . organitzat per la Germandat dels Cavallers de la Conquesta . HA ESTAT AJORNAT PER LA SITUACIÓ METEREOLÒGICA.

(14:00) Setena Jornada del XX CONCURS DE “mascletades ” “CIUTAT DE CASTELLÓ ” al carrer Sta M ª Rosa Molás (al costat de la plaça del Primer Molí ) , amb la participació de PIROTECNIA PEÑARROJA de la Vall d’ Uixó . 

(14:30) A l’Hotel Intur Castelló , lliurament de premis del XX CONCURS DE “mascletaes ” “CIUTAT DE CASTELLÓ ” .

(18.30 ) Cercavila a càrrec de xarangues pels principals carrers de la ciutat , organitzat per la Junta de Festes .

( 19:30) Lliurament del ” XXIV MASCLET D’ARGENT COLLA A Mitges ” , al seu local situat al carrer Pare Vicent , 5 .

(22.30 ) DESFILADA FINAL DE FESTES que , formant-se en l’Av Rei en Jaume I ( cantonada amb carrer Saragossa ), recorrerà els carrers : Avda Rei En Jaume I , Ruiz Zorrilla , Porta del Sol , Gasset , plaça de la Pau , Major i Arxiprest Balaguer , fins arribar a la Plaça Major , amb la participació de les bandes participants en el XXVI Festival Internacional de Música de Festa .

( 22:45 ) En acabar , GRAN TRACA FINAL , a càrrec de la PIROTECNIA MARTÍ de Borriana , que partint de la plaça Major , recorrerà els carrers Vera , Gasset , Porta del Sol , Ruiz Zorrilla , av Rei En Jaume I , Sant Vicent , Ronda del Millars, plaça de la Independència , Saragossa , Colón, Enmig , Porta del Sol , Trinitat, Ximénez , Plaça de la Pau , Major , Plaça M ª Agustina , Sanahuja , Sant Fèlix, Enmig i Colón . .

(23.00 ) A continuació , el tradicional MAGDALENA VÍTOL a la plaça Major .( 13:00) .

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any