Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  11.02.2014  13:00

Cineclub presenta dues lluites, una per salvar un matrimoni i l’altra per defensar un barri

Dimarts "Le Week-End" i dijous "El barri s’ha de defensar"

Men?ame
 

Aquesta setmana, la programació de Cineclub Vic recull dues lluites, una per salvar un matrimoni i l’altra en defensa d’un barri tan típic com La Barceloneta. Dimarts 11 de febrer a les 10 de la nit coneixerem els intents d’una parella britànica per revifar la seva relació a les portes de la tercera edat. Amb un magnífic guió de Hanif Kureishi, Le Week-End tracta sobre l’erosió del temps en les relacions amoroses. Roger Michel ha dirigit el film amb contenció i eficàcia, deixant espai als diàlegs i a les reflexions dels dos protagonistes, que fan una interpretació plena d’autenticitat.

Dijous 13 de febrer a les 9 de la nit serà el torn del documental El barri s’ha de defensar, un treball de Neus Ràfols i Cristina Mora que s’endinsa en la lluita dels veïns de la Barceloneta per salvar l’essència d’aquest barri de pescadors de les estratègies urbanístiques-especuladores avocades cada vegada més al turisme. Un recorregut que ens descobreix, alhora, els personatges del barri.