La periodista Tatiana Sisquella s’ha mort a 35 anys

  • La conductora del programa 'La tribu de Catalunya Ràdio' tenia un càncer diagnosticat de feia set anys

VilaWeb
Redacció
06.02.2014 - 22:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La periodista Tatiana Sisquella s’ha mort a l’edat de 35 anys a causa d’un càncer diagnosticat feia set anys. Sisquella presentava actualment el programa ‘La tribu de Catalunya Ràdio‘, el magazín de tarda de l’emissora pública catalana. No va amagar mai la malaltia, sinó que en va parlar en tot de programes radiofònics i televisius.

A banda la tasca com a presentadora del magazín de tarda de la ràdio pública, Sisquella havia presentat espais televisius, com ara el programa de TV3 ‘Sexes en guerra’ o, recentment, ‘Summa positiva’. També havia col·laborat en mitjans escrits, com el diari Ara. Des de feia unes quantes setmanes no era al capdavant del programa radiofònic, lloc que ocupava el sots-director de l’equip, Xavi Rosiñol. Sisquella havia explicat més d’una vegada la lluita contra la malaltia que li va ser diagnosticada quan tenia vint-i-vuit anys.

Un d’aquests testimonis el va oferir tot just set mesos després de comunicar-li que tenia càncer. Fou en el programa de TV3 ‘El club’. Era el 18 d’octubre de 2007, just la vigília del Dia Internacional Contra el Càncer de Mama. El podeu veure a continuació:

Nascuda l’any 1978 i llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, també havia treballat en mitjans de comunicació com les televisions 8TV i Barça TV o l’emissora radiofònica RAC 1.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any