Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  24.01.2014  17:14

Ex-militants de PP i UPyD presenten un acte independentista a Barcelona

Carlos Treviño i Manolo Ortega participaran a l'acte de Súmate: 'En democràcia no hi ha fractura'

Men?ame
 

El divendres 31 de gener a les vuit del vespre es farà la presentació de Súmate a Barcelona (auditori de CC OO). L'acte es titula 'En democràcia no hi ha fractura'. La presentació d'aquesta entitat d'independentistes catalans de cultura i llengua espanyoles anirà a càrrec de dos ex-militants de PP i UPyD, Carlos Treviño i Manolo Ortega, respectivament. L'acte vol contribuir a desmuntar el discurs de la fractura i la divisió que vol imposar l'unionisme.

Carlos Treviño, ex-candidat municipal del PP, i Manolo Ortega, ex-militant d'UPyD, aniran acompanyats del militant del PSC José Rodríguez, que també és membre de Súmate.

La convocatòria de l'acte diu que 'en democràcia no hi pot haver fractures, perquè precisament per això es va inventar la democràcia, perquè el debat polític i social es vehiculés a través del diàleg, el respecte a la diferència i les urnes'.