Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  15.01.2014  10:00

Neix a Vic Etalentum, la primera empresa catalana de selecció de personal 100% online

Està ubicada a la seu de Creacció, l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement

Men?ame
 

"Etalentum selección" és la primera empresa catalana que ofereix serveis de selecció de personal totalment online, fins ara inexistents. Compta amb unes instal.lacions d’última generació, ubicades a la seu de Creacció, l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement de la ciutat de Vic. "Etalentum selección" permet estalviar temps i diners a les empreses que necessiten contractar personal, així com a les persones que en aquests moments de crisis busquen feina i que estan cansats d’enviar centenars de currículums sense rebre resposta.

L’empresa, que funciona en entorn web al 100% sota la denominació www.etalentum.com, posa a disposició de les empreses el servei de selecció de personal totalment online a preus molt competitius. “Les empreses que necessiten fer una selecció ens indiquen el perfil del candidat que estan buscant i nosaltres ens ocupem de la resta”, explica Dani Pérez, desenvolupador de software d’Etalentum. En aquest sentit, Pérez destaca que etalentum.com publica la selecció als mitjans de comunicació, fa un filtratge en la seva pròpia base de dades de candidats “que valorem en funció dels seus coneixements i competències i, posteriorment, presentem a l’empresa els que més s’adapten al lloc de treball proposat”.

L’aplicació està pensada per a “la mobilitat total, bàsica en l’actualitat”, que permet a les empreses video-entrevistar als candidats a distància gratuïtament, sense que s’hagin de desplaçar, així com accedir als seus informes des de qualsevol ordinador en xarxa “d’una manera totalment segura mitjançant els nostres servidors https”, assegura Pérez.

Gratuït per a les persones que busquen feina

www.etalentum.com és totalment gratuït per les persones que busquen feina, diferenciant-se clarament d’altres serveis de borsa de treball online del mercat actual que cobren per a aquest servei.

Per als empresaris que desitgen contractar personal, www.etalentum.com els aporta informació addicional dels candidats, al marge dels clàssics currículums: “Les empreses poden accedir a vídeos dels candidats i als resultats de les proves de test que han realitzat, així com a un informe exhaustiu elaborat per un especialista de recursos humans”, expliquen els responsables d’Etalentum. A més, disposa d’un novedós sistema de matching que busca els candidats més adequats per a l’empresa i el lloc de treball a ocupar, “evitant que l’empresari rebi centenars de currículums, que es fan impossibles de processar”.

Aquest nou format de selecció de personal d’Etalentum està actualment implantant-se a països diversos com els Estats Units.