Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  06.01.2014  00:00

Els CD de Riot, La Raíz i Aspencat, els millors de l'any per als lectors

Men?ame
 

Primerament, des de la Tres deu volem agrair la participació de tantíssima gent que ha volgut deixar constància del disc valencià favorit de l'any 2013. L'any passat en l'enquesta de Facebook no arribàrem al miler de vots, i enguany quasi hem triplicat aquesta xifra des de la nostra pàgina web. Moltes gràcies a totes i a tots per llegir i participar en aquest projecte, i com es sol dir, que tingueu/m un millor 2014!

Riot Propaganda LCDM portadaLa voluntat popular ha estat contundent i ha triat com a discos de l'any l'homònim de Riot Propaganda, banda formada pels valencians Los Chikos del Maíz juntament amb Habeas Corpus que elaboren un rap polític, combatiu. El hip-hop dels ja coneguts LCDM amb banda de rock al darrere.

La Raíz, Así en la tierra como en la selva portadaEn segona posició ha quedat, pels pèls, 'Así en el cielo como en la selva', de La Raíz. El nou disc dels de Gandia que ve carregat de reggae, rock i mestissatge, en definitiva un estil propi, que ara sí, han aconseguit trobar i que es veu recompensat pels nostres lectors.

aspencat essència portadaEn tercera posició trobem 'Essència' dels mariners Aspencat. La seua búsqueda d'estil propi els ha dut a trobar nous sons que van des del new roots, un reggae contundent on també abracen sense complexos l'electrònica. La producció cuidada que ha comptat amb l'ajuda de Martin, Dj Plan B, i la seua ronda de presentació els ha valgut l'acceptació del públic que espera les novetats per a la pròxima ronda.

No volem tancar aquest article sense nomenar altres grups valencians que han estat molt votats, com ara Auxili, Charly Efe, Senior i el Cor Brutal, Òscar Briz, Pepet i Marieta i més que podeu veure en la llista definitiva. Han sigut més de vuitanta referències que hem pogut recopilar i que demostren que la música és un tret característic dels valencians.

Feliç any nou a totes i tots!