Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  22.12.2013  20:34

Un ex-parlamentari conservador escocès diu que votarà sí a la independència

Nick Johnston, ex-membre del Partit Conservador, ho revela en un article a Scotland on Sunday

Men?ame
 

Un ex-parlamentari del Partit Conservador escocès, Nick Johnston, ha publicat avui un article a Scotland on Sunday on es declara convençut per la independència. Johnston, membre del parlament escocès del 1999 al 2001, declara que votarà pel sí en el referèndum del 18 de setembre vinent perquè la independència pot ajudar a 'posar en marxa el país i aconseguir que Escòcia sigui un país millor'.

A l'escrit, 'Aspiracions ambicioses per a un país millor', assegura que ha seguit els arguments de les campanyes pel sí i el no i que ha arribat a la conclusió que, malgrat que una transferència de competències al parlament escocès pot aportar millores, no resol els temes centrals d'economia i benestar del futur d'Escòcia. Considera, en aquest sentit, que necessita ara 'poders d'adult' com a país independent.

També reclama a l'article una mobilització de la centredreta d'Escòcia en favor de la independència, en la línia de la iniciativa Wealthy Nation llançada la setmana passada.