Navarro brinda amb Rivera, Camacho i Llanos de Luna per la constitució espanyola

  • La delegada del govern espanyol defensa la vigència de la constitució en l'acte a Barcelona

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.12.2013 - 14:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha reunit els comandaments policíacs, militars i de l’administració espanyola, i els dirigents del PSC, PP i Ciutadans per commemorar el 35è aniversari de la constitució. És la primera vegada que un dirigent del PSC assisteix a aquest acte a Barcelona. La imatge de Pere Navarro brindant juntament amb Albert Rivera, Alícia Sánchez-Camacho, Llanos de Luna i el sotsdelegat del govern espanyol, Emilio Ablanedo, per la constitució espanyola ha causat un gran impacte a la xarxa, on s’apleguen centenars de comentaris crítics amb el primer secretari del PSC.

Pere Navarro ha reivindicat el seu dret a assistir a aquest acte i ha dit que el PSC defensava ‘la constitució i la seva reforma perquè s’adapti a les noves necessitats de la societat catalana i s’encamini cap a un estat federal’.

El primer secretari del PSC, però, ha volgut separar la seva presència a la commemoració d’avui de la manifestació que farà demà la plataforma Som Catalunya, Somos España. Ha dit que havia refusat la insistent invitació que li havien fet tant la plataforma com el PP i C’s perquè considera que la constitució ‘es defensa valorant-la, reivindicant-la i proposant la seva reforma per a adaptar-la’. ‘La Constitució no es defensa amb manifestacions ni utilitzant-la com a arma davant determinades propostes’, i considera que el PP i C’s volen una constitució ‘immòbil i no dinàmica’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any