Pebre Negre de Xàtiva i Rossinyol de Nàquera, guanyadors del concurs gastronòmic de Bocairent

VilaWeb
Redacció
26.11.2013 - 16:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jurat del 6è Concurs Gastronòmic de Carn de Caça i Bolets de Bocairent celebrat aquest dilluns 25 de novembre va concedir els dos primers premis als restaurants Rossinyol, de Nàquera, i Pebre Negre, de Xàtiva. L’establiment del Camp de Túria es va endur el premi en la categoria de Caça i Bolets, amb un encenalls de filet de cèrvol amb parmentier de boletus i de salsa de pebrassos; el premi per al restaurant de Xàtiva va ser en la categoria del plat obligatori de borreta.

Unes dues-centes persones van assistir a l’acte de lliurament, celebrat a l’hotel Ferrero, en què es va oferir un àpat amb plats preparats per restauradors i productes locals. En aquesta sisena edició hi han participat un total de dotze restaurants valencians, però cap de la Vall d’Albaida.

La resta de premiats, en la categoria de Caça i Bolets van ser Casa Granero de Serra, i Juan XXIII de Benifaió. En l’apartat de borreta de Mariola, els altres restaurants guardonats foren El Chaparral de Serra i Pica’p Food and Drinks de València.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any