Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  26.11.2013  13:55

El govern català es planta contra Intereconomía i 13TV

Per la banalització del nazisme i les comparacions amb el procés català · Homs anuncia accions penals i civils

Men?ame
 

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha anunciat accions civils i penals contra alguns mitjans de comunicació espanyols que banalitzen el nazisme i comparen reiteradament el procés sobiranista amb règims totalitaris com ara el nazisme. Havent rebut l'informe del Consell Audiovisual de Catalunya sobre alguns reportatges de 13TV i Intereconomía TV, el govern ha decidit de posar-lo en mans del jutge. A més, també el posarà en coneixement de l'autoritat reguladora, la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions espanyola, perquè actuï. 

Homs ha dit que la mesura afectava pocs mitjans perquè la gran majoria no exercien aquestes 'males pràctiques'. El cas és que el govern no ha volgut restar plegat de braços en vist de determinats reportatges. I n'ha posat exemples, com ara quan un presentador d'Intereconomía comparava l'Alemanya nazi amb el model català i planyia els espanyols que vivien a Catalunya i eren 'perseguits' per 'aquests nazis'.