Estupefacció de David Fernàndez i Quim Arrufat pel discurs de Dolors Montserrat (PP)

  • La diputada acusa el govern de 'donar pel sac els catalans'

VilaWeb
Redacció
20.11.2013 - 10:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La diputada del PP Dolors Montserrat ha acusat avui el govern de la Generalitat de ‘donar pel sac els catalans’. Ho ha dit al parlament en una pregunta que feia al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, sobre la privatització de l’Incasòl, que afectaria 14.000 habitatges de protecció social. ‘Vendran habitatges socials als xinesos i, als catalans, que els donin pel sac? Els arguments de Montserrat i l’expressió que ha utilitzat han escandalitzat visiblement els diputats de la CUP, David Fernàndez i Quim Arrufat, asseguts als escons de darrere.

Aquestes són les paraules de Dolors Montserrat:

La diputada del PPC ha interpel·lat al conseller sobre la possible venda de 14.000 habitatges socials de la Generalitat. Vila ha explicat que la venda i la mobilitat d’alguns actius permetria de garantir l’estat del benestar i la política social de Catalunya. Però la resposta no ha acontentat Dolors Montserrat i la seva rèplica ha elevat el to de la conversa: ‘Per què s’ha de vendre allò que ja té? A un inversor? A un fons inversor xinès, potser? I els catalans què? Que ens donin pel sac? No, conseller, l’obra social primer per als catalans.’ Les cares i els comentaris de la resta de diputats de la cambra han estat de sorpresa.

Santi Vila ha fet una referència a David Fernàndez en la resposta, dient a la diputada del PP: ‘Només li falta treure’s la sabatilla per homologar-se a uns altres espais que critiquen vostès.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any