Obrint Pas s’acomiada d’Alemanya amb un èxit rotund

  • La banda valenciana ha actuat aquest cap de setmana a Kiel, Hamburg i Berlin, on van exhaurir les entrades

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.11.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Obrint Pas s’ha acomiadat aquest cap de setmana d’Alemanya amb tres concerts reeixits i exhaurint les entrades de l’actuació a Berlín. El grup ha recorregut la geografia alemanya en unes quantes rondes des del 2003, i aquest cap de setmana hi actuava per última volta, deixant el públic més que satisfet. Us n’oferim un recull de fotografies inèdites.

Dijous van omplir la sala Hafenklang d’Hamburg i divendres un centre social de Kiel. Però, sens dubte, el concert més multitudinari va ser el de dissabte a Berlín, on es van exhaurir totes les entrades de la gran sala S036 del barri de Kreuzberg. Un concert enèrgic en què el públic va corejar les cançons del grup i on es va poder veure alguna bandera estelada. 

Al final del concert, els organitzadors –Antifaschistische Linke Berlin– van retre homenatge a Obrint Pas amb un parlament i un regal en reconeixement al compromís amb el moviment antifeixista de la ciutat. El grup ha actuat vuit vegades a la capital alemanya, amb concerts tan especials com l’homenatge que es va fer el 2004 a les víctimes dels camps de concentració nazis, l’Euromay Day Parade del 2005 o el festival contra la cimera del G8 del 2007. 

Obrint Pas també exhaureix entrades a la Fira Mediterrània 

El grup encapçalat per Xavi Sarrià encara els últims concerts abans de deixar els escenaris indefinidament. I no és estrany que allà on actuï ompli de gom a gom. Per exemple, ja no queden entrades per al concert acústic que farà dissabte al Teatre Kursaal de Manresa, dins la Fira Mediterrània.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any