Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  01.11.2013  18:38

Enxampen el Ministeri de Defensa espanyol votant en massa una enquesta sobre Gibraltar

L'enquesta digital del diari Telegraph s'aproxima al milió de vots després de la votació en massa de funcionaris del ministeri

Men?ame
 

El diari The Telegraph ha enxampat el Ministeri de Defensa espanyol votant milers de vegades en una enquesta digital sobre la sobirania de Gibraltar. L'enquesta, que preguntava si Gibraltar és britànic o espanyol, s'aproxima al milió de vots després que els funcionaris del ministeri s'hagin dedicat a votar en massa a favor de la sobirania espanyola del penyal.

El resultat de l'enquesta, arran de la campanya de votació del ministeri espanyol, ha donat una gran majoria a favor de la sobirania espanyola de Gibraltar. L'anàlisi de l'origen dels vots de l'enquesta mostra que prop de cinc mil vots a favor de la sobirania espanyola prové de IPs del Ministeri de Defensa espanyol.

Aquesta anàlisi també ensenya que el ministeri va activar una campanya molt activa a les xarxes socials (Facebook, Twitter i WhatsApp) cridant als usuaris a votar perquè Gibraltar esdevingui espanyol.

Les tensions diplomàtiques entre britànics i espanyols pel conflicte de Gibraltar continuen creixent. El Ministeri d'Afers Estrangers britànic ha tornat a protestar i a advertir el govern espanyol per un xoc armat entre dos vaixells de la Marina espanyola i britànica aquest dimecres.