Notícies

Divendres  18.10.2013  18:45

Autor/s: ACN

L'ex-conseller valencià de Sanitat, Manuel Cervera, encausat en el cas 'Gürtel'

Investiguen el fraccionament en quatre contractes menors de la prestació del servei de vídeo promocional de l'ampliació de l'Hospital Clínic de València

Men?ame
 

El jutge que instrueix el cas 'Gürtel' al Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, José Ceres, ha encausat l'ex-conseller de Sanitat Manuel Cervera (PP) per irregularitats en un contracte amb l'empresa Orange Market i altres dues relacionades amb la trama 'Gürtel'. Segons que ha confirmat el TSJ valencià, Cervera està citat en qualitat d'encausat. Els contractes a què es refereix la investigació tenen relació amb un vídeo sobre l'ampliació de l'Hospital Clínic de València l'any 2008.

Segons la investigació per evitar concurs aquest contracte s'hauria dividit en quatre menors amb càrrec a diferents departaments de la conselleria de Sanitat i que es varen adjudicar a empreses de la 'Gürtel'.

Segons que explica el TSJ valencià, l'encausament s'ha efectuat després de la petició d'investigació per part de la fiscalia. S'han practicat diverses declaracions als antics directors generals de Farmàcia i Productes Sanitaris, Assistència Sanitària, Qualitat i atenció al pacient i de l'Agència valenciana de la salut. D'aquestes investigacions ha sortit la imputació de l'ex-conseller Cervera, amb una possible implicació directa en els fets investigats.