Notícies

Dilluns  30.09.2013  05:10

173 automobilistes caçats pel 'radar tronçon' de les Fonolledes

Si recordeu, el passat 3 de juliol es va instal·lar un radar de nova generació entre Mauri i Sant Pau de Fonollet. Des de llavors 173 automobilistes han estat multats per excés de velocitat ...>>
Dl. 30 de setembre del 2013

Men?ame
 

Aquest 'radar tronçon' és capaç de controlar la mitjana de la velocitat d'un cotxe entre un punt x i un punt Y. Va entrar en servei el passat 3 de juliol en el sentit Mauri - Sant Pau de Fonollet, i des del passat 16 de setembre també funciona en l'altre sentit. Cal recordar que es va instal·lar a finals del mes de gener, però no va començar a multar fins al 3 de juliol. Des de llavors 173 automobilistes han estat detectats en infracció i han rebut la corresponent multa pe excés de velocitat.

Aquest radar és objecte de protesta de la federació de motoristes de Catalunya Nord, que també protesten pels radars fixos instal·lat a casa nostra que no estan senyalats. Protesten denunciant que és una política de recaptació de multes més que de seguretat, ja que tenen la impressió que els radar s'instal·len per caçar les infraccions i no pas als llocs més perillosos.

Dissabte passat van fer una protesta durant la qual van senyalitzar la situació d'aquest radar.