Notícies

Dijous  19.09.2013  06:00

Lluís Llach i Andreu Buenafuente, amb els mestres de les Illes

Se solidaritzen amb la vaga indefinida contra el decret de llengües

Men?ame
 

Continua creixent el suport a la lluita i a la vaga indefinida dels docents de les Illes contra el polèmic decret del trilingüisme de Bauzá. El cantant Lluís Llach ha fet arribar una imatge en què apareix vestit amb la samarreta verda de la Plataforma Crida, a favor de l'ensenyament públic i donant suport a la vaga. La imatge va acompanyada d'un breu text en què se solidaritza amb la lluita a favor d'un ensenyament públic de qualitat i la igualtat per a la llengua catalana. 'Contra les formes totalitàries dels governants del Partit Popular, que passen per damunt del respecte als professionals de l'educació, us voldria transmetre des de la meva petitesa el meu suport i encoratjar-vos a continuar.'

Per una altra banda, l'humorista i presentador Andreu Buenafuente ha enviat 'ànims' als mestres de les Illes, en una piulada a Twitter:

Petició perquè Jordi Évole dediqui un programa de 'Salvados' al decret i a les protestes

D'ençà que començaren les jornades d'aturades i protestes, molts usuaris de les xarxes socials han demanat a Jordi Évole, el reporter del programa 'Salvados' de la Sexta, que faci un monogràfic sobre la implantació del decret a les Illes. Ho han fet també a través de la plataforma de Change.org, en una petició que ja ha rebut més d'onze mil signatures.