Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  06.09.2013  06:00

El govern de les Illes impedeix que el curs comenci amb vaga indefinida

Els sindicats i l'Assemblea de Docents l'ajornen fins el dia 16

Men?ame
 

Ahir, quan els sindicats d'Educació de les Illes anaren a formalitzar la convocatòria de vaga indefinida per al 13 de setembre, el dia que ha de començar el curs, el govern els ho va impedir. La llei diu que cal presentar la documentació deu dies abans de la convocatòria oficial i només en faltaven nou. Per això, els sindicats, com també l'Assemblea de Docents, van decidit d'ajornar-la fins el dia 16. Tot amb tot, el portaveu de l'Assemblea, Iñaki Aicar, va dir a VilaWeb que no seria un començament de curs normal.

Els sindicats consideren que la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, 'juga brut' perquè canvia els criteris d’autorització de la vaga segons la conveniència pròpia, en unes condicions i uns terminis que en situacions anteriors havia considerat correctes.

Després dels sindicats, representants de l'Assemblea de Docents també van lliurar al registre de la conselleria d'Educació i Cultura la convocatòria de vaga indefinida a partir de dia 16 de setembre. 

L'organització d'estudiants SEPC també es va afegir ahir a la convocatòria de vaga.