Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  27.08.2013  03:19

El nou director general d'El Corte Inglés és falangista

Eldiario.es difon el seu historial polític · Apareix en tres candidatures de Falange Española Independiente

Men?ame
 

El Corte Inglés ha nomenat un nou director general. Es tracta de Dimas Rodrigo Gimeno Álvarez. Segons una informació publicada per Eldiario.es, Gimeno Álvarez és un militant falangista i ha estat candidat de la coalició Falange Española Independiente-Falange 2000 (FEI) per la circumscripció de Valladolid en les eleccions al congrés del 1996 i 2000, i al senat del 2006. Gimeno Álvarez és nebot del principal accionista d'El Corte Inglés, Isidoro Álvarez.

Segons el portal, la relació de Dimas Gimeno amb aquesta escissió de Falange Española y de las JONS ve de família, atès que el seu pare, Miguel Ángel Gimeno García, casat amb la germana del president d'El Corte Inglés, havia format part d'algunes candidatures de Falange com la de les europees del 2004. El seu germà gran, a més, va arribar a encapçalar la llista de FEI a les europees del 1994, la mateixa llista on hi havia una altra germana seva.

Fonts d'El Corte Inglés han confirmat únicament a Eldiario.es que el germà de Dimas Gimeno, Miguel Angel Gimeno, va formar part de les candidatures de Falange, però asseguren que el nou director general mai no ha militat en política ni ha participat en cap acte públic d'aquesta organització, tot i l'aparició del seu nom en tres candidatures.