Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  15.08.2013  06:00

Assaig de la Via Catalana a Palamós, de quatre quilòmetres

Unirà la Badia de Palamós amb la Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge · Palamós ja fer fa deu dies un assaig molt especial: la cadena humana naturista

Men?ame
 

Els assajos de la cadena humana per a la Via Catalana no s'aturen: avui és el torn de Palamós. La cadena d'avui uneix la badia de Palamós amb la localitat veïna de Sant Antoni de Calonge, vorejant el mar, amb el lema 'Amb els peus entre l'aigua i la sorra'. Són quasi quatre quilòmetres de distància i calen més de tres mil participants.

Palamós ja va protagonitzar una cadena original diumenge 4 d'agost, amb una seixantena de naturistes despullats a la cala Estreta. Un dels lemes deia 'Espanya ens deixa en pilotes', i l'ANC de Palamós argumentava que es despullaven per 'desprendre's de tot allò que és tòxic i no ens deixa avançar'.

Ara, per segon cop, els integrants de l'assaig tornaran a gaudir de la sorra i l'aigua de la Costa Brava, tot i que aquesta vegada no caldrà despullar-se. Els participants són convocats per l'Assemblea a les 13.00 hores.

El propòsit de l'assaig és omplir 3.760 metres de llargada, per la qual cosa es necessiten uns 3.500 participants. La cadena començarà al moll del port de Palamós i arribarà fins a la Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge.

El control de la cadena es farà des del mar. Des de les embarcacions, un senyal acústic avisarà que s'han d'unir de mans. La fi arribarà quan el senyal acústic soni tres cops seguits. Aleshores les mans s'hauran de desfer per tornar-se a unir el pròxim Onze de Setembre.

Vegeu aquest vídeo de l'assaig naturista del dia 4 d'agost: