Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  12.08.2013  22:05

Autor/s: ACN

La cadena SER deixa de retransmetre els partits del Barça en català

L'emissora al·lega 'qüestions econòmiques' · Feia 37 anys que les oferia

Men?ame
 

La cadena SER deixarà d'emetre els partits del Barça en català aquesta temporada 2013-2014. Ràdio Barcelona ha anunciat a l'equip que radiava el Barça en llengua catalana que no compta amb ells per a la temporada que comença aquest diumenge 18 d'agost amb el Barça-Llevant al Camp Nou, al·legant 'qüestions econòmiques'. L'any passat, els partits en català es podien escoltar a través de les emissores d'Ona Mitjana (OM) de la SER a Catalunya, així com radiobarcelona.cat i al segon canal d'àudio en els partits televisats pel Canal +. La retransmissió la dirigia Ignasi Taltavull, amb la narració de Joan Barrau.

Ràdio Barcelona-Cadena SER feia 37 anys que retransmetia el Barça en català, des que el 5 de setembre de l'any 1976 Joaquim Maria Puyal va transmetre un Barça-Las Palmas, que va acabar amb golejada blaugrana per 4 gols a 0. Els darrers anys, les emissions en català s'havien fet a través d'Ona FM, emissora dedicada íntegrament a l'esport, adquirida pel grup PRISA després de la desaparició d'Ona Catalana. I l'estiu passat, l'últim canvi: les retransmissions en català de la SER van passar a l'Ona Mitjana (OM) i al segon canal de veu de les transmissions del Canal +, un producte finançat en part pel diari Sport.

Per les retransmissions en català de Ràdio Barcelona hi han passat locutors de renom com Joaquim Maria Puyal, Eduard Boet, Antoni Bassas, Bernat Soler o Lluís Flaquer.