Notícies

Diumenge  11.08.2013  12:40

Una nòmina del PP a Bárcenas publicada a El Mundo qüestiona la versió de Rajoy

El president espanyol havia dit que quan va arribar a la Moncloa Bárcenas ja no estava al partit · La nòmina té data de mesos després

Men?ame
 

El diari El Mundo publica avui una nòmina pagada pel PP a l'ex-tresorer del partit, Luis Bárcenas, que posaria en qüestió les declaracions del president espanyol, Mariano Rajoy. Aquest va dir, en la seva compareixença al congrés el passat 1 d'agost, que quan va arribar a la presidència Bárcenas ja no estava al partit i que el PP va deixar de protegir-lo tan bon punt hi va haver els primers indicis de corrupció.

Tanmateix, la nòmina té data del maig del 2012, mesos després de la victòria electoral del PP. 'El document demostra que mai no hi va haver una indemnització en diferit ni cap liquidació simulada, sinó un contracte laboral vigent i en tota regla amb un salari de 255.600 euros anuals i les corresponents retencions', diu el diari de Pedro J. Ramírez.

Bárcenas és en presó incondicional des del passat 27 de juny, quan el jutge del cas Gürtel va considerar que hi havia risc de fugida i destrucció de proves i, per tant, que no li fixaria cap fiança.