Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  12.08.2013  06:00

On és el meu mòbil?

Una aplicació de Google, Android Device Manager, permet localitzar i esborrar les dades dels dispositius perduts

Men?ame
 

Android Device Manager és la nova aplicació de Google que permet als usuaris amb sistema operatiu Android localitzar un telèfon intel·ligent o pissarreta que s'ha extraviat o ens han robat. Fins i tot, permet d'esborrar els arxius i dades de manera remota per assegurar la confidencialitat del contingut.

A més d'oferir més seguretat, es tracta d'un servei gratuït que no requereix cap instal·lació. Tan sols cal accedir al compte de Google que l'usuari té associat al telèfon o pissarreta. La localització del dispositiu es fa via GPS, i a través de Google Maps apareix la ubicació exacta de l'aparell.

Una altra novetat que presenta, i que serà d'utilitat per al dia a dia, és l'activació d'una alarma que farà sonar el mòbil quan no el trobem per casa, al cotxe o a la bossa de mà. Es pot programar que l'alarma soni durant cinc minuts i que s'encengui la pantalla del telèfon fins a trobar-lo, tot des del compte de Google.

Avui dia l'smartphone emmagatzema una bona part de la nostra informació més important, tant personal com laboral, gràcies a totes les eines que ofereix, per això Android Device Manager es presenta com una revolució de gran utilitat. L'aplicació està disponible per a aquells usuaris amb la versió d'un sistema Android 2.3 Gingerbread o superior.