Una gran foto panoràmica de la Via Catalana

  • El dispositiu per a fer la fotografia requerirà la participació de vuit-cents fotògrafs voluntaris

VilaWeb
Redacció
24.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Cadascun dels participants a la Via Catalana per la independència de l’Onze de Setembre quedarà fotografiat, i formarà part d’una ‘gigafoto’ que farà l’Assemblea Nacional Catalana. La cadena humana serà retratada en trams de cinc-cents metres, i després les fotografies panoràmiques de cada tram s’ajuntaran per tenir-ne una de la cadena completa. Una fotografia gegantina que es podrà consultar, tram per tram, a la web de l’ANC.

Per això l’entitat ha fet una crida perquè hi participin fotògrafs voluntaris. Cadascun s’ocuparà d’un dels trams de la Via Catalana. Els qui vulguin, poden inscriure’s en aquest formulari, on hauran d’indicar especificacions tècniques, com ara el model de càmera i el focal de l’objectiu, i també el tram que volen cobrir, entre els que encara no hagin estat assignats. En total caldran uns vuit-cents fotògrafs.

L’ANC explica que cada fotògraf haurà de recórrer a peu i fotografiar el seu tram de cinc-cents metres, fent fotografies cada pocs metres de manera que tot el tram quedi retratat. El fotògraf disposarà de l’ajuda d’un voluntari de l’organització que anirà caminant uns deu metres davant seu per avisar i assegurar-se que tothom és a punt per a la foto.

No tan sols hi haurà una gran foto panoràmica de tota la Via Catalana: l’ANC contractarà vint ultralleugers per enregistrar en vídeo tot el recorregut. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any