Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  23.07.2013  13:30

Munar, condemnada a sis anys de presó pel cas Can Domenge

L'ex-vice-president del Consell de Mallorca Miquel Nadal ha rebut una pena de quatre anys

Men?ame
 

La secció segona de l'Audiència de les Balears ha condemnat a sis anys de presó l'ex-presidenta del parlament i del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, per un delicte de frau a l'administració (tres anys) i per un altre de revelació de secrets (tres anys més) en el judici del cas Can Domenge.

Així doncs, la condemna és la mateixa que sol·licitava la Fiscalia Anticorrupció, igual com li ha passat a l'ex-vice-president del Consell de Mallorca Miquel Nadal, qui ha estat condemnat a quatre anys de presó: dos per frau a l'administració i dos per revelació de secrets.

L'ex-conseller de Territori Bartomeu Vicens ha estat condemnat a vuit mesos de presó, dels quals sis són pel delicte de frau a l'administració i dos per revelació de secrets.

Per una altra banda, el màxim accionista de l'empresa adjudicatària dels terrenys, Román Sanahuja, ha estat condemnat a un any de presó: sis mesos pel delicte de frau a l'administració i sis mesos per ús d'informació confidencial.

L'ex-conseller d'Hisenda del Consell de Mallorca Miquel Àngel Flaquer ha estat condemnat a un any de presó per frau a l'administració i el lletrat extern de l'empresa adjudicatària dels terrenys, Santiago Fiol, a un any i mig: nou mesos per un delicte de frau a l'administració i nou mesos més per un delicte de revelació de secrets.

En tots aquests casos, les penes són les que demanava la Fiscalia Anticorrupció.