Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  16.07.2013  06:00

Catalunya Nord es mobilitza per allargar la Via Catalana

S'ha obert un formulari per cobrir el ramal entre el Pertús i el Voló

Men?ame
 

En ocasió de la cadena humana que organitza l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) l'Onze de Setembre per al Principat, la secció nord-catalana s'ha mobilitzat per allargar la Via Catalana a l'altra banda de l'Albera. En aquest formulari, tothom qui vulgui es pot afegir al ramal septentrional, que en principi pretén cobrir la distància entre el Pertús i el Voló.

'Conscients de la dificultat deguda al fet que l’Onze de Setembre serà dia feiner [a Catalunya Nord], conscients que serà un dia històric i conscients que molts catalans volem escriure la història i poder dir un dia "Jo també hi eri", allargarem la Via Catalana com més al nord millor, per a evidenciar la solidaritat i la unitat del poble català.' És així com l’Assemblea Territorial Nord-catalana de l’ANC proposa de participar en aquest tram, que sortirà del Pertús i anirà en direcció al Voló.

La secció local pren en consideració la possibilitat de fer un assaig durant la Universitat Catalana d'Estiu a Prada, a mitjan agost.

Més informació:

VilaWeb Catalunya Nord

Notícia relacionada:

Finalment hi haurà un 'ramal valencià' de la cadena humana