Notícies

Divendres  31.05.2013  06:00

'Sempre endavant', torna Dr. Calypso

El grup, referent del reagge, ska i ritmes caribenys dels Països Catalans, presentarà els catorze temes del seu nou treball en un concert que tindrà lloc a la Sala Apolo de Barcelona

Men?ame
 

Dr. Calypso presenta el seu nou treball a la Sala Apolo de Barcelona aquesta nit a les deu. El llarga durada va sortir a la venda el vint de maig i és la primera publicació del grup en els últims set anys i el primer amb temes nous en els últims deu.

El nou treball manté l'essència del grup referència del reagge i ska dels Països Catalans i conté onze temes nous i tres del seu últim treball. El disc ha estat enregistrat a Red Bell Studio per Marc Tena, i sota la producció del guitarrista del grup Jordi Manyà i el mateix Tena, que també ha col·laborat a les percussions i cors diversos.

L'originalitat de Dr. Calypso rau en la seva extraordinària capacitat de combinar a la perfecció l’ska, l’early reggae i el rocksteady amb soul i detalls de latin-soul o patrons caribenys com el calypso amb unes melodies al servei de lletres properes, compromeses i encarades a la gent del carrer.