Ziani: ‘Si Fernàndez Díaz demostra el que ha dit, demà agafo el primer avió cap al Marroc’

  • El ministre d'Interior espanyol ha titllat Noureddine Ziani de 'salafista radical' i ha afirmat que va ser expulsat d'un altre país europeu

VilaWeb
Redacció
15.05.2013 - 20:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de l’Espai Catalano-Marroquí de la Fundació Nous Catalans, Noureddine Ziani, ha respost amb contundència les paraules del ministre d’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, que havia afirmat que el dirigent de la comunitat musulmana catalana va ser expulsat d’un altre país europeu per les seves activitats relacionades amb el ‘salafisme radical’. Ziani ha dit que ‘si aquest mateix vespre Fernández Díaz ho demostra, faig les maletes i demà agafo el primer avió cap al meu país i marxo voluntàriament de Catalunya’.

Ziani s’ha mostrat perplex per les acusacions del ministre espanyol, que l’ha acusat d’estar vinculat amb el salafisme radical. Fernández Díaz ha dit que el procés d’expulsió de Ziani no té res a veure amb el procés sobiranista i que es deu només a les seves activitats ‘salafistes’.

‘No ens tremolarà el pols’ en la lluita contra el terrorisme internacional, ha dit Fernández Díaz. I ha afegit que Ziani serà expulsat si es confirmen les motivacions que han portat a iniciar aquest procés.

 

Més informació: El CNI dirigeix la guerra bruta contra els immigrats sobiranistes

Els arguments surrealistes del CNI per a expulsar Noureddine Ziani

L’atac del CNI a la immigració sobiranista arriba a Brussel·les

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any