Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dissabte  04.05.2013  03:19

VilaWeb Ontinyent rep el premi Benicadell 2013

La Coordinadora per la Defensa i Ús del Valencià l'ha lliurat en el sopar de presentació de la Trobada

Men?ame
 

VilaWeb Ontinyent hem rebut aquesta nit de divendres el premi Benicadell que atorga anualment la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià. L'acte de lliurament s’ha fet durant el sopar celebrat a l'Hotel l'Estació de Bocairent, després de la presentació de la Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida, que tindrà lloc a Bocairent l'1 de juny vinent.

El premi Benicadell és el guardó que atorga la Coordinadora, membre de la federació Escola Valenciana, en reconeixement de la tasca de promoció, ús i defensa de la llengua i cultura del País Valencià que fan diferents entitats o col·lectius de la comarca. El XVIII Premi Benicadell ens l'han concedit a l'edició de VilaWeb Ontinyent per 'la llarga trajectòria informativa i la fidelitat a la llengua i la cultura del País Valencià'.

En nom de VilaWeb, hem rebut el guardó Josep Albinyana, M. Josep Garcia i Josep Ll. Pasqual, qui hem agraït el premi a la Coordinadora, i hem demanat la complicitat de la societat per a fer del diari un espai cada volta més plural.