Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  17.04.2013  06:00

Autor/s: ACN

La CUP celebra el procés constituent que impulsen Oliveres i Forcades

Arrufat diu que el manifest reforça l'espai polític en què també es mou la CUP

Men?ame
 

El diputat de la CUP Quim Arrufat ha celebrat 'entusiàsticament' el procés constituent impulsat pel president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, i la monja benedictina Teresa Forcades. Durant la compareixença per a valorar l'actualitat política de la setmana, Arrufat ha celebrat que 'referents socials com Arcadi Oliveres i Teresa Forcades' reforcessin 'l'espai polític en què la CUP també es mou'. 

Arrufat aplaudeix una proposta que, a parer seu, defensa la unitat i l'acumulació de forces de caràcter popular, amb l'objectiu de fer un país lliure i més just.

També va dir que l'Alternativa d'Esquerres amb què es presentava la Candidatura d'Unitat Popular a les eleccions recollia 'més persones i grups polítics'. És des d'aquest punt de vista que celebren que Oliveres i Forcades 'elevin el seu compromís polític i públic'.

El diputat de la CUP interpreta que la proposta reforça la idea d'aplegar forces entorn d'aquesta idea 'de ruptura amb l'estat espanyol i de ruptura democràtica amb el règim de la dictadura financera que vivim actualment'.