Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  13.04.2013  19:37

Autor/s: ACN

La PAH ocupa un altre bloc a Sabadell

En l'edifici, propietat de Caixa Penedès, s'hi allotjaran famílies que són a punt de perdre l'habitatge o que han hagut de lliurar-lo al banc

Men?ame
 

Unes 200 persones de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sabadell han ocupat aquest dissabte un bloc d'obra nova de 40 pisos. L'edifici, situat al carrer Sant Ferran cantonada amb Reina Elionor, no ha estat mai habitat i és propietat de Caixa Penedès, del grup Banc Mare Nostrum. La PAH assenyala que l'entitat se'l va adjudicar en subhasta després de la incapacitat dels promotors de vendre els pisos, que fa quatre anys que estan buits, i en aquests pisos s'hi allotjaran la nit algunes famílies que estan a punt de perdre el seu habitatge o que han hagut de lliurar-lo al banc per no poder fer front a la hipoteca.

El portaveu de la PAH a Sabadell, Pau Llonch, ha explicat que al voltant de les set de la tarda ja hi ha cinc famílies que han anat entrant a l'edifici i que en les properes hores, ha assegurat, ho faran més famílies. Amb el d'avui, és el tercer edifici que ocupa la plataforma a la capital del Vallès Occidental.

La PAH assegura que es tracta d'una 'necessitat en el moment que ens trobem amb desenes de famílies cada setmana a les nostres assemblees que ja estan al carrer o estan a punt de ser-hi'. Ni l'administració ni les respectives entitats bancàries els ofereixen cap solució digna i vàlida", denuncia la plataforma, que ha afegit que ni el sistema de benestar social ni l'Ajuntament de Sabadell ha pogut donar resposta.