Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  11.04.2013  13:03

Un dels pares es vanta de la decisió del TSJC contra el català a l'escola

'Encara que siguin quaranta pares. Ara la justícia em dóna la raó a mi', diu en una entrevista a El País

Men?ame
 

Julián Busca és un dels deu pares que van recórrer a la justícia perquè el català deixés de ser llengua vehicular. Va presentar la demanda després d'una discussió en una assemblea de pares i mares en l'escola de Castelldefels on porta els seus fills, de tres, set i nou anys, en què es parava de retallades. 'Vaig demanar al director que parlés en castellà perquè tots els pares poguéssim entendre el que deia', diu en una entrevista a El País.

Busca diu, això no obstant, que entén perfectament el català, 'perquè, de fet, les meves arrels són catalanes'. Es declara satisfet per la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que obliga a fer les classes en castellà si un sol alumne ho demana.

'No pensa que la resta dels pares també tenen dret de demanar les classes en català?', li pregunten. I respon: 'Encara que siguin quaranta pares. Ara la justícia em dóna la raó a mi'.