Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dimarts  02.04.2013  19:40

L'1 de juny, a Bocairent

La població repetirà l'experiència de l'any 2000

Men?ame
 

La gran festa per la llengua de la Vall d'Albaida, la Trobada d'Escoles en Valencià, viatja enguany a Bocairent: serà l'1 de juny, organitzada per l'Escola Infantil Municipal, el CEIP Lluís Vives, l'institut de secundària i les AMPA dels dos centres educatius, a més de l'Ajuntament i la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià.

Bocairent repeteix així l'experiència organitzativa d'aquests aplecs educatius i reivindicatius, atés que ja va acollir la Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida l'any 2000 (vídeo).

Des del consistori, el batle Josep-Vicent Ferre s'ha mostrat molt decidit a donar suport a la celebració de la trobada i convençut que tindran la col·laboració de les associacions locals. Ferre ha afirmat que aquestes festes per la llengua són 'més necessàries que mai' per les retallades de l'administració i per la devaluació que pateix l'ensenyament públic.