Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  25.03.2013  16:21

Autor/s: Redacció

La PAHC celebra el seu segon aniversari apel.lant a la unió i la mobilització popular

Militants de Sabadell i d’altres PAH del Vallès van commemorar ahir a la Plaça Picasso de Campoamor els dos anys de lluita de la plataforma

Men?ame
 

Un vermut popular que va aplegar a unes 200 persones va servir per commemorar els dos anys de trajectòria de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell. L’acte va comptar amb la presència de militants de diferents PAH del Vallès que, durant els seus parlaments, van agrair a la plataforma sabadellenca ‘haver-los mostrat un exemple de lluita i de solidaritat’.

Militants i persones afectades sabadellenques van subratllar la importància de la creació d’espais d’unió i mobilització popular com la PAHC per poder fer front ‘als atacs dels poders econòmics i financers contra la classe treballadora’ i van destacar que ‘la solidaritat i el suport mutu’ els havien permès superar l’angoixa i la por i emprendre el camí de la lluita col·lectiva. Els parlaments de les afectades van ser corejats amb crits de ‘Sí que es pot’ i amb consignes com ‘Nativa o estrangera, la mateixa classe obrera’.

Albert Jiménez, portaveu de la PAHC, en declaracions a La Drecera, va afirmar que ‘els dos anys de lluita i organització popular ens han  permès teixir una xarxa de solidaritat inaudita i que ens fan més forts en la certesa que els interessos populars només els pot defensar el poble. Hem parat desnonanments, hem aconseguit dacions, hem tornat la força i la dignitat a centenars de famílies i pensem redoblar els nostres esforços de cara als pròxims anys'.