Isona Passola presenta “L’endemà” a Vic

  • L’estrena d’aquesta producció està prevista pel gener del 2014

VilaWeb
Redacció
14.03.2013 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La productora Isona Passola serà a Vic aquest dissabte 16 de març per presentar el projecte L’endemà, una pel·lícula sobre l’Estat que volem els catalans, amb arguments tècnics i definitius per decidir-se pel sí. Pretén respondre les principals preguntes sobre què passarà l’endemà que Catalunya es declari independent.

El projecte es finança a través de micromecenatge. Tot i que la pel·lícula costarà més de 600.000 euros, el primer repte va ser aconseguir-ne 150.000, una xifra que triplica la més gran mai assolida a través de micromecenatge a Catalunya. Ja és la campanya més exitosa a nivell europeu. Un cop aconseguits els 150.000 euros ara el repte és arribar als 300.000. Una xifra molt propera ja que dimecres ja se superaven els 277.000 euros. El darrer dia per fer les aportacions és aquest dissabte. Es poden fer a través del següent enllaç: http://www.verkami.com/locale/ca/projects/4171.

Segons la productora, L’endemà donarà arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals més tècniques i més ben informades, a través del cinema. També s’editarà una web-sèrie sota el títol ‘Les píndoles contra la por’. L’estrena d’aquesta producció està prevista pel gener del 2014.

Per tancar la campanya Passola ha escollit Vic per explicar el projecte als osonencs. L’acte tindrà lloc el dissabte 16 de març a les 8 del vespre al centre cívic Can Pau Raba (c/Raval Cortines, 24 de Vic).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any