Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  11.03.2013  11:00

Spanish Brass i Pep Gimeno 'Botifarra'

Men?ame
 

El grup de metalls Spanish Brass, després de l'èxit del seu últim projecte de micromecenatge que varen fer per treure el disc 'Tell Me a Brass Story', ens demana de nou col·laboració per publicar un nou treball discogràfic, en aquesta ocasió amb el toc de la música tradicional valenciana i del cant d'estil amb la inestimable col·laboració del gran Pep Gimeno 'Botifarra'.

El nou disc en qüestió es drà 'Metalls d'Estil', i fusiona la música de cambra amb la música tradicional valenciana gràcies als arranjaments de Ramón Cardo.

Amb els diners aconseguits amb el Verkami, els músics de la Spanish Brass asseguren que tindran 'un producte el més acurat possible en tots els sentits, des de l'enregistrament, passant per la música i com no el disseny del disc. Spanish Brass Luur Metalls sempre ha volgut cuidar tots aquests elements i en aquesta ocasió, en un producte de la nostra terra, no podia ser menys'. Si tot va bé, el CD es presentarà el 3 de maig al Teatre Olympia de València. Aquest disc compacte comptarà amb les cançons -algunes de conegudes- següents: Obertura, Sant Antoni de Gavarda, Cant de Batre, L'U d'Aielo, Havanera Tita, La Folia, Malaguenya de Barxeta, Jota i El Casamiento de Maria la Chapa.