Sorteig 2 entrades per al Concert de Falles i 2 CD de Txarango!

VilaWeb
Redacció
11.03.2013 - 11:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquests dies han estat molt intensos a ca la Tres deu, tenim moltíssimes novetats que anirem desgranant-vos a mesura que puguem! De moment vos portem una sorpresa que segur que vos ve ben de gust a la majoria dels qui ens llegiu a diari.

Amb la col·laboració d’Escola Valenciana i la Pro 21 vos portem un sorteig especial. Sortejarem entre tots els fans a la nostra pàgina de Facebook 2 entrades per al Concert de Falles i 2 CD del grup català de moda, Txarango.

Com bé sabeu, el dia 17 de març a Burjassot tindrà lloc el Concert de Falles que organitza Escola Valenciana amb Txarango, guanyador d’uns quants premis enderrock, Orxata Sound System i Atupa. Les entrades valen 9 euros i les podeu adquirir als llocs habituals (Centre social Terra, Ca Revolta, Racó de la Corbella o Ca Bassot) o bé a Internet a la mateixa pàgina web d’Escola Valenciana.

Si voleu aconseguir ‘Benvinguts al llarg viatge’ de Txarango i Entrada al Concert de Falles ja saps. Fes m’agrada a la nostra pàgina de Facebook i comparteix la imatge!

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any