El museu Picasso fa cinquanta anys

  • Ho celebra avui amb una jornada de portes obertes · Al llarg de tot l'any, tres exposicions especials, la primera de les quals s'inaugura també avui

VilaWeb
Redacció
09.03.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El museu Picasso de Barcelona celebra engunay cinquanta anys. Concretament avui es compleixen cinquanta anys de la inauguració d’aquest espai del carrer Montcada de Barcelona com a museu, un dels més visitats de la ciutat. I per a commemorar-ho el museu ofereix tres exposicions especials, de manera successiva. La primera, ‘El museu Picasso, 50 anys a Barcelona. Els orígens‘ s’obre al públic avui mateix, en una jornada de portes obertes,  amb la voluntat de documentar tres facetes de la història del museu: la gestació, el procés de construcció i el vincle entre Picasso i Barcelona.

Aquesta exposició es podrà veure fins al 9 de juny. A partir del 4 de juliol i fins al 20 d’octubre el museu mostrarà la segona exposició, dedicada a la col·lecció del museu. I a partir del 14 de novembre i fins al 16 de febrer de l’any que ve, el museu recuperarà les millors obres de totes les exposicions que ha acollit al llarg d’aquests cinquanta anys.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any