La xarxa social Badoo ja parla en català

VilaWeb
Redacció
06.03.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La xarxa social capdavantera de cites, xats i afeccions compartides, la londinenca Badoo, ha incorporat el català tant per a la versió web com per a l’aplicació per a iPhone. L’equip del portal, que disposa de més de cent setanta milions d’usuaris a tot el món, treballa per a oferir l’aplicació en català en la resta de grans plataformes mòbils.

Segons que explica al seu bloc oficial, la raó per la qual s’ha traduït el servei és que ‘hi ha més de deu milions de persones a tot el món que parlen el català actualment, no sols a la regió espanyola de Catalunya, sinó també al sud de França, l’Argentina, Mèxic i fins i tot Alemanya i Itàlia. El català, a més, és l’idioma oficial del Principat d’Andorra’.

I s’hi afegeix: ‘Catalunya és una destinació turística popular i la terra d’algunes de les personalitats més excèntriques i creatives del món, com ara Salvador Dalí i Antoni Gaudí. Hi ha ben pocs territoris que puguin oferir més que Catalunya, que també té probablement el millor equip de futbol de la història.’

La xarxa de contactes Badoo es va activar el 2006 i té la seu al Soho de Londres. Al capdavant hi ha l’empresari rus Andrei Andreev.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any