Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  06.03.2013  06:00

La xarxa social Badoo ja parla en català

Men?ame
 

La xarxa social capdavantera de cites, xats i afeccions compartides, la londinenca Badoo, ha incorporat el català tant per a la versió web com per a l'aplicació per a iPhone. L'equip del portal, que disposa de més de cent setanta milions d'usuaris a tot el món, treballa per a oferir l'aplicació en català en la resta de grans plataformes mòbils.

Segons que explica al seu bloc oficial, la raó per la qual s'ha traduït el servei és que 'hi ha més de deu milions de persones a tot el món que parlen el català actualment, no sols a la regió espanyola de Catalunya, sinó també al sud de França, l'Argentina, Mèxic i fins i tot Alemanya i Itàlia. El català, a més, és l'idioma oficial del Principat d'Andorra'.

I s'hi afegeix: 'Catalunya és una destinació turística popular i la terra d'algunes de les personalitats més excèntriques i creatives del món, com ara Salvador Dalí i Antoni Gaudí. Hi ha ben pocs territoris que puguin oferir més que Catalunya, que també té probablement el millor equip de futbol de la història.'

La xarxa de contactes Badoo es va activar el 2006 i té la seu al Soho de Londres. Al capdavant hi ha l'empresari rus Andrei Andreev.