Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  25.01.2013  18:30

El govern valencià insisteix en la política de grans esdeveniments

Aprova invertir 1.475 milions d'euros en el gran centre comercial 'Port Mediterrani'

Men?ame
 

El govern valencià ha confirmat avui el que ahir ja va avançar el president, Alberto Fabra: el govern invertirà 1.475 milions d'euros en el projecte 'Port Mediterrani', un macrocomplex comercial i d'oci que s'ubicarà a l'entorn del nou centre Ikea a Paterna (Horta). Segons que ha exposat el vice-president i portaveu de l'executiu, José Ciscar, el projecte ha estat considerat 'Actuació territorial estratègica' (ATE) i preveu crear uns 4.000 llocs de treball directe i fins a 8.300 llocs de treball directe i indirecte. El govern valencià insisteix d'aquesta manera en la política de les grans obres o esdeveniments. Císcar ha definit el projecte com un dels centres comercials i d'oci més grans d'Europa.

Amb l'aprovació avui per part del Consell comença la tramitació amb l'obertura d'un procés de participació i consulta pública de quaranta-cinc dies. Un cop finalitzada aquesta fase s'incorporaran les al·legacions que s'estimin oportunes. Segons el govern valencià, 'Port Mediterrani' tindrà un complex terciari d'ús comercial, esportiu, oficines i activitats lúdiques i espectacles; un equipament hostaler tematitzat i de joc, així com un centre de negocis; i un tercer amb espais lliures, zones verdes i altres usos no lucratius.