Dimecres  23.01.2013  06:00

Rafa Xambó: 'Que s'anul·le l'ERO de RTVV i s'hi investiguen les responsabilitats polítiques, econòmiques i penals'

El sociòleg, músic i conseller delegat de Radio Televisió Valenciana participa en la sèrie 'Tres desigs per al 2013'

Men?ame
 

Rafa Xambó presenta tres desigs, un per a cadascun dels seus àmbits d'acció social: com a sociòleg, que augmenti la consciència ciutadana sobre el deute impropi; com a ciutadà i artista, que el País Valencià recuperi l'empenta per la llibertat nacional; i com a conseller de Ràdio Televisió Valenciana, que s'hi anul·li l'ERO, que se cerquin les responsabilitats i que es pugui recuperar com a servei públic.

1.
Com a conseller de Ràdio Televisió Valenciana, desitge que se n'anul·le l'ERO, que s'hi investiguen les responsabilitats polítiques, econòmiques i penals i la destrucció de la Radio Televisió Valenciana i que puguem recuperar-la com a servei públic per a tota la ciutadania, i al servei de la democràcia i la cultura.

2.
Com a sociòleg, que augmente la consciència ciutadana sobre el deute impropi, les males pràctiques financeres i la corrupció política, i que tot això permeta un canvi social significatiu a favor dels més castigats per aquesta estafa que anomenen crisi.

3.
Com a ciutadà i com a artista, que el País Valencià recupere l'empenta per la llibertat nacional, cosa que exigeix el creixement dels moviments socials de redreçament cultural i l'articulació d'una força política que ens represente. I també requereix la dignificació de la cultura en català.