Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  21.01.2013  15:22

Juan Carlos i Felip de Borbó recuperen la paga extra

Tornen a cobrar la quantitat que es van retallar del sou el 2012

Men?ame
 

El rei espanyol i Felip de Borbó tornaran a cobrar el mateix que el 2011, després d'haver recuperat en el pressupost de la casa reial d'enguany els diners que es van rebaixar l'any passat i que era una quantitat equivalent a la paga extra de Nadal. El 2013, el pressupost puja a 7.933.710 euros, que és un 4% inferior que no el del 2012. Gairebé la meitat d'aquesta despesa serveix per pagar el personal que treballa a la casa reial i un 8,8% del pressupost serveix per pagar directament els membres de la família reial.

La casa reial informa també que des de l'1 de gener disposa de vint-i-set cotxes oficials menys, que ha tornat al parc mòbil de l'estat, i s'ha quedat una flota de quaranta-cinc cotxes. Diu que aquesta reducció de vehicles respon a 'l'esforç' que fa en el marc del pla d'estalvi i d'austeritat de les administracions públiques de l'estat. Ara, el nombre de conductors continua essent el mateix, seixanta-vuit, però a final d'any en podrien acomiadar set.

Informació relacionada: La casa reial espanyola publica només una part dels comptes