TERTÚLIA PROSCRITA

L’Ajuntament de Vic inaugura 84 habitatges socials de lloguer al barri de La Calla

  • Durant tot dimecres s’hi farà jornada de portes obertes

VilaWeb
Redacció
15.01.2013 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dimecres, dia 16 de gener, a les 12 del migdia, tindrà lloc la inauguració dels 84 pisos socials de lloguer al barri de La Calla de Vic, situats al carrer Pellaire Dolcet, número 12 (antiga zona Colomer Munmany). Es tracta d’uns habitatges construïts per CEVASA-TEYCO amb criteris d’eficiència energètica i que ja han rebut un premi a la promoció immobiliària més sostenible (Premi Endesa 2011). La inauguració estarà presidida per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal.

Concretament, es tracta de 85 pisos de lloguer, d’entre 52 i 70 metres quadrats, de 2 i 3 habitacions i balcó que tenen sortida als carrers Pellaire Dolcet, carrer dels Pellaires i carrer Jaume Munmany i que tenen com a característica comuna que són molt assolellats. Es troben en una zona propera al riu Mèder i amb amplis espais verds al voltant com el parc de Jaume Portell, el parc de la Gran Font i el parc de Sant Julià d’Auvèrnia. A la planta baixa de tot l’edifici s’hi ubicarà el Banc d’Aliments i també s’està negociant amb El Tupí per cedir una altra part d’aquest espai a nivell de carrer.

La inauguració començarà a les 12.00h visitant dos pisos mostra amb les autoritats confirmades entre els quals hi haurà el conseller delegat de TEYCO, Jordi Sumarroca, regidors de l’Ajuntament, representants de les Associacions de Veïns i Veïnes de diferents barris de Vic i altres entitats i institucions. A continuació es baixarà a la zona de serveis on s’explicarà el sistema de producció d’energia tèrmica centralitzada amb biomassa i, finalment es faran els parlaments inaugurals.

Des de les 13.00h i fins a les 18.00h. tothom que ho desitgi podrà visitar els pisos mostra. La informació sobre els pisos es pot trobar a l’Oficina Municipal d’Habitatge situada a la plaça de Santa Eulàlia de Vic.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any