Tot a punt per a fer-la grossa al Festivern

  • Concerts, activitats de tota mena durant quatre dies a Tavernes de la Valldigna

VilaWeb
Redacció
20.12.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A Tavernes de la Valldigna (Safor) ja és tot a punt per a celebrar el final del 2012 i l’entrada de l’any nou amb el Festivern. El plat fort seran els concerts del 31 a la nit, amb grups com ara la Gossa Sorda, Orxata, Aspencat o Bongo Botrako. Però les activitats ja hauran començat el dia 28, amb el sisè Triatló dels Pingüins, organitzat per l’Assemblea de Joves Meruts, que combina la natació a les aigües del Pou Clar, una cursa a peu i una prova ciclista.

El divendres dia 28 al vespre es projectarà el documental ‘València necessita una cançó’, de Borja Pons, a la Casa de la Cultura, i tot seguit hi haurà un debat obert amb Josep Nadal (la Gossa Sorda), Francesc Burgos (la Casa Calba), Miquel Gironès (Obrint Pas) i Borja Pons.

Durant el cap de setmana, es faran jocs i espectacles per als menuts, concurs de xarangues, exhibicions de pilota valenciana, partides de raspall, correbars, espectacles de màgia i concerts, com el de Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’, dissabte al vespre a la Casa de la Cultura.  

L’últim dia de l’any començarà amb el torneig de la Copa Festivern de raspall i a migdia Pau Alabajos oferirà un vermut musical, abans d’una paella gegant. Al vespre, a l’envelat Festivern, hi haurà la música d’Atupa i Metall i So i, després del sopar popular, Los Chikos del Maíz. A mitjanit, es donarà la benvinguda a l’any amb el conill Merut i els Batukem Tukada. I a l’entrada al 2013 sonarà la música d’Aspencat, Bongo Botrako, la Gossa Sorda, Orxata Sound System, Biano i Plan B.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any