Notícies

Dimecres  26.09.2012  14:04

Fernández Vara reclama 'el retorn' de 150.000 extremenys si Catalunya s'independitza

L'ex-president d'Extremadura i dirigent del PSOE extremeny ho ha dit en el seu bloc

Men?ame
 

L'ex-president d'Extremadura i secretari general del PSOE en aquesta comunitat, Guillermo Fernández Vara, demana que Catalunya 'retorni' 150.000 extremenys. Referint-se al procés cap a l'autodeterminació començat per Mas, el dirigent socialista diu: 'Si algun dia aconsegueix el seu objectiu, caldrà que abans retorni el que es va emportar fa trenta o quaranta anys. No em refereixo a riqueses materials, sinó a éssers humans. 150.000 persones que ens van ser sostretes, més els seus fills i els seus néts'. Fernández Vara ho ha escrit en un apunt al seu bloc.

I encara ha afegit: 'Van néixer a Espanya, en una part de l'anomenada Extremadura que no els podia alimentar perquè algú així ho va decidir. I se'n van anar a una altra part d'Espanya, Catalunya, perquè el mateix així ho va decidir. Quan arribi el moment, si us plau, que ens els tornin'.

A migdia, el bloc ha deixat de funcionar bé. Tot amb tot, podeu veure en aquesta captura de pantalla l'article que ha escrit el dirigent socialista extremeny.