Batles de la Vall d’Albaida, l’Alcoià i el Comtat es reuniran per defendre la línia Xàtiva-Alcoi

VilaWeb
Redacció
24.09.2012 - 23:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els batles de la Vall d’Albaida, el Comtat i l’Alcoià són cridats a participar en una reunió per a definir una estratègia conjunta de cara a defensar la continuïtat i la millora de la línia fèrria Xàtiva-Alcoi. La iniciativa ha sorgit dels batles d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i d’Alcoi, Toni Francés, qui faran arribar conjuntament una convocatòria als màxims representants de tots el pobles de les tres comarques i a les plataformes cíviques que defensen el tren per reunir-se dilluns 1 d’octubre a la Casa de la Vila d’Alcoi.

Segons ha expressat el batle d’Alcoi, la Generalitat i el govern espanyol ‘fa anys que tenen un deute pendent amb les nostres comarques en matèria d’infraestructures: si el tren no té viatgers suficients és perquè porta molts anys abandonat’. Més encara, creu que el govern i el govern espanyol ‘es plantegen tancar’ la línia. En aquest sentit, el batle d’Ontinyent considera que les poblacions d’aquestes comarques ‘no es poden permetre de perdre una via de comunicació tan important’.

La reunió, doncs, ha de servir per ‘definir accions i gestions’ per a assegurar la continuïtat i la millora de la infraestructura viària.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any