Notícies

Diumenge  23.09.2012  03:04

Almenara penja la #senyerainfinita

La població de la Plana Baixa desplega una senyera de 270 metres quadrats al castell

Men?ame
 

Grups de joves d'Almenara (La Plana Baixa) van desplegar ahir la que deu ser una de les senyeres més grans de la història. La bandera de 270 metres quadrats va lluïr tot el dia des del castell, per a commemorar un fet semblant esdevingut ara fa just deu anys. En l'acte han participat també representants de diversos partits polítics i associacions tant de La Plana com del Camp de Morvedre.

L'acció havia estat convocada a través de les xarxes socials i coincidia amb el primer dissabte de festes. La senyera, que ha portat el hasthtag #senyerainfinita a través de twitter es va desplegar tot ahir i serà portada a València per a la manifestació del 9 d'octubre.

L'enorme bandera era visible des de quilòmetres i especialment des de l'autopista. El Partit Popular d'Almenara ha protestat per l'acció i després ho han fet també diversos membres destacats d'aquesta organització.

Els promotors de la iniciativa, en canvi, s'han declarat satisfets de com ha anat i han afirmat que la #senyerainfinita és el símbol de la potència del nacionalisme valencià tant a Almenara com a la Plana.